Brombærmuffins

Når jeg nu alligevel havde gang i ovn og muffinform, kunne jeg lige så godt lave lidt dessertmuffins også. Valget faldt på brombær, bland mange andre bær i fryseren :)

brombærmuffins

Dejen er i store træk som dejen for mine spinat- og cheddarmuffins, dog er portionen lidt større, uden salt/peber og med en god sjat sukker.

Ingredienser

4 dl mel
1 spsk bagepulver
75 g smør
2 dl mælk
2 æg
125 gram sukker (gerne med lidt hjemmelavet vanilliesukker i)
Skal fra en halv citron
300 gram brombær

Bland de tørre ingredienser i en skål.

Smelt smørret i en gryde, tag den af blusset, tilsæt æg og mælk og bland godt.

Rør mælkeblandingen i de tørre ingredienser sammen med citronskallen og bland det godt sammen. Vend brombærene i dejen, og hæld den i smurte forme.

Bag ved 200 grader i 20-25 minutter.

Opskriften er naturligvis også på food4u.dk under brombærmuffins.

9 tanker om "Brombærmuffins"

  1. Din kommentar kom for sent – Men jeg brugte egentlig også bare din opskrift som guideline.

    Jeg tilføjede noget citronsaft og ingefær :) – Det kan varmt anbefales.

  2. Jeg bruger opskriften hver gang jeg har noget frugt/ nogle bær, som jeg ikke får spist.
    Fantasien sætter ingen grænser her, og man får et lækkert resultat hver gang :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>