Brunch @ BioM

Lørdag den 26. september havde jeg inviteret Trine til brunch på BioM. Hvad jeg ikke havde fortalt hende var, at fire af vores rigtig gode venner også var inviteret, så der var lagt op til en hyggelig formiddag.

Vi bestilte en brunch-tallerken hver, samt juice, kaffe og the – alt sammen økologisk, idet BioM er ”Statskontrolleret økologisk”. Brunch-tallerkene bestod af yoghurt fra Knuthenlund med frugtkompot og mysli, polenta med skinke, laksemousse, tomatbruschetta, pocheret æg med hollandaise på bund af spinat, ost fra Kultorvet, chokoladebrownie, to slags marmelade (den ene af mælkeskum) med dertilhørende hjemmebagt hvede- og rugbrød.

Brunch @ BioM

En rigtig god sammensat tallerken, der med brød og kage mættede uden, at man følte sig helt ødelagt. Dertil er det herligt, at man kan købe en brunch uden pølse-bacon-æg-helvede, og når det hele så tilmed er økologisk, er det svært at ønske sig mere :)

Betjeningen er venlig og uformel, og aldrig bleg for en lille joke. Selve restauranten er rigtig hyggeligt indrettet, og der blev specielt lagt mærke til deres super seje lysekroner!

BioM

Det er ikke første gang vi har været på BioM, og det er bestemt heller ikke sidste gang. Selvom man måske ikke er den store øko-freak, skal man bestemt ikke snyde sig selv for et besøg på BioM. Nok går de 100% op i økologi, men de går i lige så høj grad op i god mad – og det kan ses og smages!

Hjemmeside: www.biom.dk
Smileys

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>