Kokkeriet

Lørdag den 22. marts var vi på Kokkeriet i Kronprinsessegade for første gang, men det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der!

Vi startede med champagne og lidt snacks bestående af pastinak chips med dip og cherrycaviar på foie gras. Herefter prøvede vi nedenstående menu.

Stenbiderrogn
røget hytteost & crudité
2006 Pinot Bianco, Plötzner, San Paolo, Alto Adige

Kammusling
vagtelæg, blomkål & rapsolie
2005 Chablis 1. cru, Vaillons, Domaine Servin, Bourgogne

Havtaskehaler
fennikel, brøndkarse & kaviar
N.V Præclarus Rosé, Cantina Kössler, Alto Adige

Sprængt Kalv
croustillant, gulerod & spidskommen
2005 Pommard, Domaine Huber-Verdereau, Bourgogne

Frilandsgris & Skagenskinke
æbler, porre & tranebær
2004 Rocca di Frassinello, Maremma Toscana

Lys chokolade
bankebyg, hasselnødder & stout
2006 The Noble Riesling, d’Arenberg, Mclaren Vale

En rigtig lækker menu, hvor vin og mad passede perfekt sammen. Vi valgte dog at udvide menuen med nogle gode oste mellem grisen og desserten, hvilket vi bestemt ikke fortrød.

Om tjeneren kunne se vi var studerende, fra landet (Lammefjorden) eller om vi bare så sultne ud er svært at sige, men i hvert fald blev vi tilbudt lidt ekstra frilandsgris. Dette sagde vi naturligvis ja til, ikke fordi vi var synderligt sultne på dette tidspunkt, mest fordi det smagte for godt til at sige nej.

Alt i alt var det en kanon aften, med rigtig god mad, hyggelige omgivelser og ikke mindst rigtig venligt og professionelt personale. Det er derfor helt sikkert ikke sidste gang vi spiser i Kokkeriet!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>