Da aftensmaden stod på tomatsuppe ville jeg bage lidt brød som tilbehør. Jeg havde fundet en opskrift på spinatmuffins, men da jeg syntes de lød lidt kedelig, kreerede jeg disse spinat- og cheddarmuffins istedet.
Dej
3 dl mel
1 spsk bagepulver
2 æg
1½ dl mælk
50 g smeltet smør
Salt og peber
Fyld
60 g (2 håndfulde) frisk spinat, grofthakket
2 dl revet cheddar
Bland mel, bagepulver, salt og peber.
Smelt smørret ved svag varme i en gryder. Tilsæt mælk og æg, og pisk det sammen.
Tilsæt spinat og cheddar til mælkeblanding, bland det hurtigt sammen og tilsæt det til melet. Rør det godt sammen, men uden at rører alt for meget i det.
Fordel dejen i 6-8 forme og bag ved 200 grader 20-25 minutter.
Pingback: Brombærmuffins @ Christoffer Kjølbæk