Den nye food4u.dk er landet

food4u.dk – nu i helt nye omgivelser
Se skete det endelig, food4u.dk er kommet i et helt nyt og lysere design. Efter lang tids arbejde er den nye version af food4u.dk endelig en realitet. Der bliver dog stadig arbejdet med finpudsningen af brugerfunktionerne, hvorfor der kan forekomme fejl men de vil selvfølgelig blive rettet så hurtigt som muligt. Hvis du har fundet en fejl eller har andre problemer med siden, kontakt da venligst christoffer@food4u.dk så fejlene kan blive rettet.

Fremover håber jeg, at denne nye udgave af food4u.dk lever op til dine forventninger, så du ved hjælp af sidens mange opskrifter, tips og tricks vil få en rar oplevelse i køkkenet, næste gang det er din tur til at lave mad.

Giv feedback og vind kaffe
Da food4u.dk er kommet i en helt ny version, og der dermed er foretaget rigtig mange ændringer og forbedringer, er alle former for ris, ros, fejlrapporter og feedback mere end velkommen. Alle, der sender feedback til christoffer@food4u.dk inden mandag den 2. marts, vil deltage i konkurrencen om et af fem gavekort til 1200g god kaffe fra Kalawa.

For at deltage i konkurrence skal mailen have et reelt indhold, samtidig med, at navn og adresse skal oplyses, da præmien sendes direkte hjem til vinderne. Vinderne bliver offentliggjort ved navn her på siden, så snart konkurrencen er slut.

Udskriv, send og del opskrift nemt og hurtigt
Knapperne til at udskrive, sende og gemme opskrifter er nu blevet endnu mere synlige, idet de er placeret i øverste højre hjørne.

Ikonerne er som dem på billedet. Den øverste række gør det muligt at udskrive opskriften, sende den til en ven eller anmelde en fejl i den givne opskrift.

Er du logget på med din bruger, vil du desuden have mulighed for at skrive en kommentar til opskriften, eller gemme den under “Mine favoritter”, så du hurtigt og nemt kan finde den igen.

Desuden er der tilføjet en “share” knap i menuen i venstre side. Denne knap er leveret af addthis.com, og gør det muligt at dele dine favoritsider på Facebook, MySpace, Digg osv., hvis du finder en opskrift du vil dele med dine venner.

Ugens opskrifter direkte i din indbakke
Har du også svært ved at finde på nye retter hver dag? Nu kan du få inspiration direkte i din indbakke, ved at tilmelde dig “Ugens opskrifter”.

Hver uge vil der blive sendt en mail til dig, med forslag til en hel uges aftensmad. Desuden er der hver uge en god opskrift på både et brød og en kage.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn og din emailadresse i formularen på http://food4u.dk/ugens_opskrifter/ og trykke tilmeld. Lettere kan det ikke være :)

food4u.dk på Facebook – join the group
I forbindelse med det nye design af food4u.dk, er siden også kommet på facebook, idet der er oprettet en gruppe på siden.

Gruppen er for alle brugere af food4u.dk, hvor du udover at kunne se alle de andre brugere af food4u.dk, også vil kunne se nyheder, links til opskrifter, events osv.

Du finder gruppen her http://www.facebook.com/group.php?gid=49728262335

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>