Lammekebab

      200-300g kold lammekølle fra dagen før
      ½ dl rødvin
      ½ dl ketchup
      1½ spsk brun farin
      1½ tsk soja
      Salt og peber
      1-2 tsk paprika
      ½ tsk stødt koriander
      ½ tsk stødt spidskommen
      Chili efter smag

Alle ingredienser til marinaden blandes godt sammen. Lammekøllen skæres i passende strimler, og blandes med marinaden – lad det trække en times tid.

Når kødet har marineret godt, steges det på en pande i lidt olie.

Kebaben serveres f.eks. i tortillas med salat, tomat og creme fraiche!

img_0017.JPG img_0018.JPG

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>