The Phantom of the Opera på Det Ny Teater

Det Ny Teater har i sæson 2008/09 100 års jubilæum. Jubilæet fejres med genopsætningen af teatrets største publikumssucces gennem 100 år: The Phantom of the Opera.

Billetsalget startede i dag, og der er naturligvis bestilt to billetter herfra. Det bliver så stort at se den igen – for fjerde gang :)

Desværre er de medvirkende ikke offentliggjort endnu, men krydser fingre for at Preben Kristensen skal spille Fantomet – så kan det ikke blive bedre!.

4 tanker om "The Phantom of the Opera på Det Ny Teater"

 1. Såvidt jeg har fått med meg, så skal disse være med:

  PHANTOM: Peter Jorde (Preben Kristensen fra april 2009)
  CHRISTINE: Teresia Bokor
  FIRMIN: Morten Staugaard

  Jeg gleder meg også storveis!!

 2. Hej Anéa

  Takker for informationerne, hvor har du fundet dem?

  http://www.detnyteater.dk er det endnu ikke muligt at se hvem der skal spille Phantomet.

  Sidst den kørte på Det Ny Teater nåede jeg at se den tre gange sidst den blev opført, alle med Preben Kristensen. Jeg har derfor aldrig set den med Peter Jorde, men det kommer jeg så til i januar :)

  Bliver dog nok nød til at købe billetter i april også, bare lige for at se den med Preben Kristensen en enkelt gang mere :)

 3. Teresia Bokor har annonsert det i sin Myspace-side, samt blitt intervjuet om rollen i svensk presse. Så hun er sikker.

  Peter Jorde og Preben Kristensen er blitt “bekreftet” av en med inside-kontaker. Så… det er kun rykter, men vedkommende virket sikker i sin sak. Og med tanke på hvor mange roller Peter Jorde har gjort på Det Ny Teater de siste årene, ville det nesten vært rart om han IKKE var å finne i “Phantom”… Jeg håper virkelig det stemmer, for han er et av de flotteste fantomer jeg har sett (og jeg har sett endel, ihvertfall 15 forskjellige i ulike land).

  Alle lenker og nettsider om det er postet her:
  http://www.phansonline.net/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=1539

  Anéa

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>